Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejnovější pejsky naleznete na konci nabídky.

 

12334hero.jpg Hero - mladý pes jagdteriéra do 2 let věku. Pejsek má trvalé následky po špatném zacházení. Používá pouze tři nohy, čtvrtá je od poloviny ochrnutá. Opírá se o ni, nyní čekáme, až se zahojí odřeniny. Povaha: Velmi přátelský k lidem, temperamentní, nesnášenlivý vůči jiným zvířatům. Vhodné umístění: Nejlépe do domku se zahradou s možností podle potřeby vyběhnout ven. Vzhledem k handicapu potřebuje odpovídající zacházení, tedy časté, ale kratší vycházky. Čeká pod ev. č. 12334 v útulku: Plzeň
zaryk.jpg

Žaryk
Byl celý život venku, není zvyklý na vodítko a na nějakou extra péči o srst. Hodně je z útulku vystrašený a nemůže si tady zvyknout. Chtělo by to člověka trpělivého, který zpočátku po něm nebude nic moc extra chtít a bude mu projevovat lásku. Bylo by asi jednodušší, kdyby bydlel v domě se zahradou, kde by si mohl jen vyběhnout. srpen 2015 - Žaryk se moc zlepšil. Už je rád, když si ho vezmeme do kanceláře a na vodítku už je taky šikovný. Sem tam je sice vidět, že váhá, zda důvěřovat či ne, ale pokroky dělá obrovské.
V útulku Zlín

vilik.jpg

Vilík
Pohlaví: pes
Přibližný věk: 2 roky
Plemeno: kříženec
Charakteristika: Dne 12.8.2017 byl vrácen do útulku z adopce Vilík. Je to cca 2 letý kříženec malého vzrůstu. Tento pejsek byl bohužel již podruhé vrácen z adopce. Není vhodný k dětem ani ostatním pejskům. Líbilo by se mu na zahradě s domkem. Je to hodně aktivní pejsek, který má rád pohyb.
V útulku Příbram

kryspin2--3-.jpg

Kryšpín
Pohlaví: pes
Přibližný věk: 2 roky
Plemeno: kříženec jagdteriera
Charakteristika: Kryšpín je cca 2 roky starý kříženec jagdteriera. Odchycen byl dne 1.12.2015 u Marily Příbram, kde byl uvázán. Kryšpínek je přátelský krásný pes střední velikosti, drobnější postavy. Je pozorný, byl by ideálním pejskem pro psí sporty (agility, dogfrisbee, apod.)
Kryšpín již byl v adopci, ale dne 28.4.2016 byl vrácen zpět do útulku. Více informací o jeho vrácení přímo v útulku.
V útulku Příbram

maxik.jpg

Maxík
mladý kříženec malého vzrůstu, trošičku náladový. Hledá si k lidem cestu. Moc dobrého od nich nezažil. Ale prahne po pohlazení a kontaktu. Je vhodný jak do bytu, tak do domu. S pejsky si rozumí.
V útulku Heaven Ranch, Luže u Chrudimi

vikyrek.jpg

Vikýřek
Vikýřek Valdorf šest let Milý empatický pejsek, cpe se do postele i ke stolu :-) S Katkou Valdorf je skvělá dvojka, oba umí vyskočit i na kuchyňskou linku a vše sežrat :-) Asi je vychovávají chrti :-) VIKÍŘEK – hledá domov
Pejsek přichází pro něho z nevhodného prostředí, můžou se u něho projevovat psychické i zdravotní problémy.
V útulku Greyhoud Adoption

mates.jpg

Mates
Věk 3 roky. Mates je další z originálních směsek, pyšní se dlouhým podvozkem s krátkými, ale šikovnými ťapičkami, a je dlouhodrsnosrstý. ;-) I charakterem se snaží být trochu drsňák, a když se mu něco jako už fakt nelíbí... tak vám naznačí, že se mu to jako fakt nelíbí. :-D Jinak je veselý, procházky si užívá, chůzi na vodítku zvládá dobře. Piškoty mu zatím nejedou.
V útulku Dětmarovice

talpinek.jpg

Talpínek
(č. 5630) kříženec, pes, váha při příjmu 7 kg, v kohoutku cca 27 cm, podle majitelky 3 roky starý, byl zabaven pro týrání, nedůvěřivý, bez výchovy, jméno je původní, na vodítku začátečník.
V útulku Jimlín

zerik.jpg

Žerik
Žerik je krásný chlupatý voříšek jak má být. Je kamarádský, veselý, má rád lidi, děti mu nevadí. Na pejsky venku prý štěká. Procházky si moc užívá, pohyb má rád. Je poslušný, s radostí si dá kokino. Má hygienické návyky. Žeriček se nám z vážných důvodů vrátil do útulku po čtyřech letech. Vhodný do bytu/dovnitř domu.
V útulku Dětmarovice

piskot.jpg

Piškot
věk 6 let
29.9. pes odjel do dočasné péče do Čimic, je pod naším spolkem, dostal jméno Piškot. Nejprve návštěva veteriny, kde byl zjištěn zánět v uších, dostal ATB kapičky .Bude naočkován, načipován a hledá se mu stálý domov. Je kastrován.
V útulku Nalezenci-Šumaváci

rex.jpg

Rex
narozen 11/2010
Rex je kříženec jezevčíka a jorkshire teriéra, jak nám sdělila jeho původní majitelka, která ho k nám byla nucena dát, jelikož se o něj ze zdravotních důvodů nemůže dál starat. Rex byl zvyklý žít v bytě se staršími manžely, je moc hodný i k dětem. Co špatně snáší je samota, když zůstane sám doma, naříká. Jinak je čistotný, bezproblémový, nemá však moc rád velké psy.
V útulku Zlín

kikina.jpg

Kikina
věk 4 roky
Malá fenečka, vhodná do bytu i na zahrádku. Veselá, ostražitá,může i ke starším lidem nebo pro začátečníky.
V útulku Ostrava

sindibad.jpg

Bajaja
Bajaja je náš jednooký princ. Je hodný. Ale na procházce si mě absolutně nevšímal. Nechal se hladit, ale ani náznakem nebylo vidět, že by to vnímal. Zajímalo ho všechno kolem, vše pozorně sledoval, i v dálce. Lovecké geny v sobě nezapře. Svůj handicap nedává znát. Potřebuje přicházet s lidmi více do kontaktu a snad je brzy začne brát více v potaz. Nesnese jiné psy.
V útulku Dětmarovice